|  |
|
شنبه، ۱۲ تیر ۱۳۸۹ - ۰۷:۲۱:۵۸

گرجستان: پرزیدنت میخائیل ساخاشویلی در مورد اجرای خط راه آهن تندرو که زمان سفر در مسیر 360 کیلومتری بین تفلیس - باتومی را از 8 ساعت کنونی به کم تر از 3 ساعت کاهش می دهد اعلام نظر کرد.
گرجستان: پرزیدنت میخائیل ساخاشویلی در مورد اجرای خط راه آهن تندرو که زمان سفر در مسیر 360 کیلومتری بین تفلیس - باتومی را از 8 ساعت کنونی به کم تر از 3 ساعت کاهش می دهد اعلام نظر کرد. او در جریان گشایش کارگاه پایه ی نوسازی و ارتقای راه آهن گرجستان در باتومی اظهار داشت که ترابری و ارتیاطات مدرن برای کاستن از روند بیکاری و افزایش کیفیت زندگی مردم اهمیت اساسی دارد تا باتومی به بهترین شهر در میان شهرهای ساحل دریای سیاه تبدیل گردد. مدیر عامل راه آهن گرجستان هم اعلام کرد "با پشتیبانی فرانسه کارهای زیادی را در دست انجام داریم که تغییر مسیر خط در قوس ها که در زمین ها و اراضی مشکل مسیر، به کار مهندسی پیچیده ای نیاز دارد از آن جمله است. زمان تکمیل پروژه آخر سال 2012 پیش بینی شده است.
از جمله کارهایی که برای کاهش زمان سفر شده ، استفاده از قطار خودکشند برقی 8 واگنه ای است که روز 14 ژوئن در مسیر باتومی - کوتایسی به کار گرفته شد و زمان سفر را یک ساعت و 20 دقیقه کاهش داده و به دو ساعت و 45 دفیفه رساند. این قطار یکی از 3 دستگاه خودکشند برقی است که در اوت 2007 با بهای 6 میلیون یورو به سی اس آر نانجینگ پوژن سفارش داده شده بود. این قطار که توسط کارخانه تعمیرات واگن های برقی راه آهن تفلیس مونتاژ شده اولین قطار گرجستان پس از فروپاشی شوروی می باشد. دو قطار سفارش داده شده دیگر هر کدام دو واگنه بوده و قرار است در مسیر ی تا فرودگاه بین المللی تفلیس خدمات رفت و برگشت ارایه دهند. خبازنیا
|
| |
|
|
|
|
|
 |
تلفن:3 -88312272 "A 53" آدرس: خیابان کریمخان زند- روبروی داروخانه سیزده آبان - مجتمع تجاری اداری کریمخان زند- طبقه پنجم واحد
پست الکترونیک دبیرخانه : info@railassociation.ir |
|
|